h

Tweede Kamerverkiezingen 2012

10 september 2012

Durf sociaal SP te kiezen, de enigste afslag naar het echte links!

Afgelopen zaterdag was het uitzonderlijk druk bij de stand van de SP in Venray. Veel, heel veel warme reacties. Maar ook heel veel vragen. Op wie kan ik beter stemmen? PvdA of SP?
De SP, NU!

Lees verder
2 september 2012

Maandag 3 september: Wij zuigen liever op een lollie!

Op maandagochtend 3 september deelt de SP-afdeling Venray folders, sponsjes en lollies uit bij het station/de stations. De actie staat niet op zichzelf; meer dan 80 SP-afdelingen uit het hele land staan maandag om 7.00 uur bij treinstations.

Lees verder
31 augustus 2012

Nicole van Gemert bezoekt Landweert

De nummer 21 op de lijst Nicole van Gemert bezoekt a.s. zaterdag 1 september de wijk Landweert. Vanaf half drie is zij met de SP-stand te vinden op de parkeerplaats bij de Plus in Landweert. Nicole zal met plaatselijke bezoekers in gesprek gaan over het verhaal van de SP. Op de SP-stand is diverse informatie over de SP verkrijgbaar en kunt u met een van onze vrijwilligers in gesprek.
De SP in gesprek met U!

Lees verder
22 augustus 2012

SP zaterdag 25 augustus in de wijk Brukske

Aankomende zaterdag 18 augustus barste ook in Venray de verkiezingscampagne van de SP los. De aftrap werd gegeven in het Venrayse winkelcentrum waar de SP ‘s middags met een kraam te vinden was. Natuurlijk was Emile ook present en konden mensen met hem op de foto!

Lees verder
19 augustus 2012

“Roemer houdt je rug recht!”

De zomerse hitte bereikt temperaturen van 30 graden en meer. Wie zich even waagt door het winkelcentrum loopt heeft het snel loeiheet. Toch deert dit de grote groep SPers nauwelijks. De schaduw brengt verkoeling en het café is aan de overkant van de stand. In de verte maakt de CDA-campagnebus zich snel uit de voeten. Heeft Buma het nu al gezien in Venray?
Aanloop genoeg op deze tropische dag

Lees verder
14 augustus 2012

Ga met 'Emile Roemer' op de foto?

Aankomende zaterdag 18 augustus barst ook in Venray de verkiezingscampagne van de SP los. Wat staat er te gebeuren en waar vindt u de SP?
Een ding staat vast: aankomende zaterdag 18 augustus kunt U met 'Emile Roemer' op de foto!

Lees verder

U bent hier