h

Circuit De Peel wacht op gemeenteraad

20 mei 2006

Circuit De Peel wacht op gemeenteraad

Woensdag 10 mei j.l. was er een extra raadsvergadering over het racecircuit De Peel. De Peel moet wachten op de gemeenteraadHet college wil het circuit verplaatsen op de Bakelsedijk wat ook Maessen, de exploitant voorstaat.

De andere locaties (Metaalweg en Beemdweg) zijn niet in beeld. Met de varianten I en II schieten de inwoners van Merselo niet zoveel op. Zij blijven geluidsoverlast houden en wellicht wordt dit meer als het circuit legaal wordt.

De gemeenteraad heeft er voor gekozen om eerst af te wachten wat voor visie het provinciebestuur heeft. Men wil verder een overeenkomst met de exploitant maken en men wil een overzicht van de kosten die dit voor de gemeente gaat meebrengen. Wanneer deze zaken geregeld zijn, neemt men een definitief besluit. Ook wil men gedurende de tijd dat het nieuwe circuit er nog niet is, dat de racerij gewoon door kan gaan.
Wordt vervolgd dus....

U bent hier