h

SP in Venray voor tweede keer groter dan de PvdA

8 maart 2007

SP in Venray voor tweede keer groter dan de PvdA

Na de verkiezingen voor de Tweede Kamer heeft de kiezer in Venray voor de tweede keer een duidelijk signaal afgegeven en is de SP weer flink gegroeid. We zijn opnieuw de tweede partij in Venray met flink meer kiezers dan de PvdA en de VVD.
Bovendien zijn we de enige partij die wint.

Wij zijn daar uiteraard trots op. Wanneer we de uitslag per stembureau bekijken, hebben we nog meer reden om trots te zijn, want in vier stembureau’s (’t Stekske, de Kiosk, de Landweert en de Kruudwis) zijn we de grootste partij.
Het is bijna zielig om te zien hoe de verliezers hun verlies bijna tot winst willen verklaren.
Ze doen er wellicht verstandiger aan om de hand in eigen boezem te steken en eens echt gaan nadenken hoe het komt dat de kiezer genoeg van hen heeft.
Wij willen in elk geval alle stemmers op de SP bedanken voor hun vertrouwen en hun de zekerheid geven dat wij er de komende periode alles aan zullen doen om dit vertrouwen niet te beschamen, zowel in de provincie als in de gemeenteraad.

SP-STEMMERS BEDANKT!

U bent hier