h

Kerngroep SP Venray succesvol van start

10 juni 2007

Kerngroep SP Venray succesvol van start

De kerngroepleden zijn de ogen en oren van de SP Venray. Ze ondersteunen de fractie en bereiden acties voor. Een belangrijke uitbreiding voor een nog slagvaardige SP Venray.

Na een tijd van voorbereiden is er een start gemaakt met de kerngroepen. Deze groep bestaat uit enthousiaste leden die graag actief willen zijn. Doel van de kerngroep is ondersteuning van bestuur, acties voor bereiden. Verder voorziet de kerngroep de fractie van munitie. Linda Weijs: “Ze zijn de ‘ogen en oren’ zeg maar. Zo kunnen we nog beter voorbereid aan acties beginnen en kan de fractie nog beter beargumenteren waarom we het ergens mee eens zijn of niet.
“Naar achtergrond van de leden kijken we niet, er is altijd wel iets te doen dat bij die persoon past.”

U bent hier