h

SP Venray in actie tegen ontslagrecht 22 november in Maastricht!

17 november 2007

SP Venray in actie tegen ontslagrecht 22 november in Maastricht!

Donderdagavond 22 november demonstreert de vakbond FNV tegen de waanzinnige plannen van minister Donner over het ontslagrecht. Ook de SP is tegen de versoepeling èn uitholling van weer één van de fundamentele rechten van de werknemer.
De SP roept iedereen op om a.s. donderdag mee te demonstreren!

Update 21-11-07: Het kabinet heeft de omstreden plannen voor versoepeling van het ontslagrecht voorlopig van tafel gehaald. Daarom gaan de manifestaties die FNV, CNV en MHP komende week samen op touw hadden gezet niet door.

De SP ondersteunt de demonstratie van de FNV. Er zullen vanuit alle Limburgse SP-afdelingen SP’ers naar Maastricht trekken om mee te protesteren. Dezelfde dag vinden er soortgelijke demonstraties plaats in Groningen, Eindhoven en Zutphen, en twee dagen later in Rotterdam.

Hierbij de oproep om mee te gaan naar Maastricht! Voor alles zal worden gezorgd: hesjes, petjes, spandoeken, protestborden, en hopelijk onze befaamde SoePexpress!
Vervoer: de FNV regelt bussen, die vanaf station Venlo om 18.30 uur vertrekken naar Maastricht.

Doe je mee? Geef je dan zo spoedig mogelijk op, zodat een plek in de bus gereserveerd wordt.

Opgeven? Stuur je mail naar venray@sp.nl

Update 21-11-07: Het kabinet heeft de omstreden plannen voor versoepeling van het ontslagrecht voorlopig van tafel gehaald. Daarom gaan de manifestaties die FNV, CNV en MHP komende week samen op touw hadden gezet niet door. Dat geldt voor de bijeenkomsten op donderdag 22 november in Eindhoven en Maastricht en voor de manifestaties op zaterdag 24 november in Rotterdam, Zutphen en Groningen.

Lees hier meer over het afblazen van de acties.

U bent hier