h

SP begonnen met "65blijft65" -actie

20 september 2009

SP begonnen met "65blijft65" -actie

Het huidige kabinet wil dat mensen langer blijven doorwerken. Heb je je leven lang keihard gewerkt om eindelijk het eens rustig aan te gaan doen wordt ook door dit kabinet nog eens aan de AOW-leeftijd geknibbeld.
Afblijven zegt de SP!

Afgelopen zondag 20 september is de SP Venray in het Desselke begonnen met het verspreiden van de 65blijft65 folders. Hiermee wil de SP de plannen van het kabinet breed onder de aandacht van de mensen brengen. Dit kabinet is namelijk van plan de AOW-leeftijd te verhogen naar 67 jaar. Onnodig vindt de SP en spijkerhard voor mensen in zware beroepen die maar met moeite de huidige AOW gezond halen.
De komende weken zal de folder 65blijft65 overal in Venray worden verspreid.

Meer info vindt je op de speciale website: 65blijft65

Website 65blijft65

U bent hier