h

65blijft65-protest boven de snelweg

25 januari 2010

65blijft65-protest boven de snelweg

Woensdag 20 januari jl. werd in de Tweede Kamer een hoorzitting over de AOW-leeftijd gehouden. Op het plein werd protesteerde de FNV. Overal in het land protesteerde de SP mee door overal boven en langs snelwegen spandoeken te hangen.

Iedereen op de A73 die langs Venray reed werd nog eens gewezen dat 65 vooral 65 moet blijven

In Venray kwam het spandoek echter te laat aan. Daarom besloot het bestuur om in de maandagochtendspits alsnog haar stem te laten horen.
Ronald van Hal: “Vanmorgen om negen uur werd ik al gebeld door Rijkswaterstaat. Of we het spandoek weg wilde halen want dat mocht niet. Natuurlijk heb ik toegezegd dat meteen te doen. Maar ja, overmacht he, me telefoon viel uit en ik was op me werk, kon ook niet weg en niemand bellen. Het spandoek heeft er tot ’s avonds laat gehangen. Hebben we toch maar weer eens een duidelijk signaal afgegeven!”

U bent hier