h

SP Venray organiseert Eurocrisistour

31 oktober 2011

SP Venray organiseert Eurocrisistour

Nederland tuimelt voor de tweede keer kort achter elkaar in een financiële crisis; was het eind van de crisis van 2008-2009 net in zicht dient de andere crisis zich al weer aan. Het eind van deze is nog lang niet in zicht. Europese leiders tuimelen over elkaar heen waarbij de het lijkt dat de één een nog betere oplossing heeft dan de andere. Maar wat is er van waar en hoe zit dat met ons pensioen? Welke oplossingen zijn er om uit deze crisis te komen? Praten Politici gewoon niet te veel en handelen ze te weinig? Of ligt het toch aan de banken en het ongeremd graaien in ons belastinggeld?

Op dinsdag 15 november a.s. organiseert de SP Venray een avond over de crisis en de gevolgen die deze heeft voor de gewone man. Verder bespreken we wie nu de echte veroorzakers van deze crisis zijn en wat zijn dan de mogelijke oplossingen (die de SP heeft) om uit deze crisis te komen. Gastspreker is een van de Tweede Kamerleden. U wordt van harte uitgenodigd om met hem in debat te gaan.

Voor wie is deze avond bedoeld? Deze avond is voor iedereen toegankelijk die geïnteresseerd is in deze crisis en meer wil weten over de gevolgen en de oplossingen.

Waar en hoe laat? De Eurocrisistour wordt gehouden in de De Kemphaan, Kennedyplein 1, 5801 VH te Venray. We starten om 20 uur tot uiterlijk 22 uur. De toegang is gratis.

Twee consumpties zijn gratis inbegrepen. De SP ziet u graag op deze avond. Tot dan!

U bent hier