h

Stem Alda Haegens naar titel Venraynaar van het jaar

23 december 2011

Stem Alda Haegens naar titel Venraynaar van het jaar

Al jaren zetten SP Venray-bestuurslid Jan Hendriks en zijn vrouw Alda Haegens zich met hart en ziel in voor het bergdorpje San Mateo in Guatemala. Vandaar dat het niet meer dan terecht is dat Alda nu genomineerd is voor de titel Venraynaar van het jaar.

2011 was voor Jan en Alda een bewogen jaar, waarin ze onder meer het nieuwe educatieve centrum in San Mateo openden. Dat was zeker niet gelukt zonder hun bevlogenheid en inzet voor dit goede doel. Ook de rest van het jaar bleef het echtpaar geregeld het nieuws halen met acties om maar genoeg geld bijeen te krijgen voor de inwoners van het arme bergdorpje. Zo werd onlangs nog een geslaagde benefietavond georganiseerd in de Witte Hoeve.

Deze bijzondere prestatie is aan veel mensen niet voorbijgegaan, gezien het aantal mensen dat Alda Haegens voordroeg voor de titel Venraynaar van het jaar. Een nominatie is natuurlijk mooi, maar de titel zou natuurlijk nog mooier zijn. Wij roepen daarom iedereen op om op Alda te stemmen. Dit kan op twee manieren:

Via SMS: Stuur een sms met de tekst 'Venray C' naar telefoonnummer 4411.

HIER op de website van Peel en Maas TV.

Mede namens Jan en Alda: Alvast dank voor uw stem!

U bent hier