h

SP zaterdag 25 augustus in de wijk Brukske

22 augustus 2012

SP zaterdag 25 augustus in de wijk Brukske

Aankomende zaterdag 18 augustus barste ook in Venray de verkiezingscampagne van de SP los. De aftrap werd gegeven in het Venrayse winkelcentrum waar de SP ‘s middags met een kraam te vinden was. Natuurlijk was Emile ook present en konden mensen met hem op de foto!

Ondanks de zomerse hitte werd de stand goed bezocht en kan de SP hier in Venray terug kijken naar een succesvolle start. Ronald van Hal, naast raadslid ook voorzitter van de Venrayse SP-afdeling“We merken dat de SP sterk in de belangstelling staat. Alle pijlen zijn op de SP gericht zowel op een positieve manier, de steun die we krijgen, maar ook de andere kant. Er zijn nu eenmaal mensen die de SP liever niet in het torentje zien. We blijven onszelf en we doen ons niets anders voor dan waar we altijd al voor stonden.

Wat doet de Venrayse afdeling van de SP nog meer tot de aanloop naar de verkiezingen van 12 september? Van Hal: Afgelopen zaterdag 18 augustus hebben we in het winkelcentrum de aftrap gegeven. De komende twee zaterdagen staan we verspreid door de Venrayse wijken het Brukske en Landweert. De laatste zaterdag voor de verkiezingen, 8 september, staan we traditiegetrouw weer in het winkelcentrum. En ik blijf het maar herhalen: Emile Roemer is steeds bij ons aanwezig dus grijp je kans als je met hem op de foto wilt. Verder verwachten we op een van de komende zaterdagen de oud-Venrayse Nicole van Gemert, de nummer 21 op de kandidatenlijst, in Venray.”

De SP is niet alleen aanwezig in het dorp maar ontwikkeld ook andere activiteiten. Van Hal: “We schrijven een kleine quiz uit deze week, waarbij mensen een “SP-pakket” kunnen winnen met allerlei interessante zaken die je ook dagelijks gebruiken kunt. Meer details vinden mensen vanaf deze week op onze website www.venray.sp.nl en twitter.

“Op de verkiezingsdag zelf, 12 september, organiseren we vanaf een uurtje of acht een verkiezingsavond in De Herberg de Klomp. Op de verkiezingsavond zelf hebben alleen leden en eventuele pers toegang. Het is ons feestje, wat de uitslag ook wordt!”

U bent hier