h

Nationaal ZorgFonds! Waarom vinden wij dit nodig?

29 juni 2016

Nationaal ZorgFonds! Waarom vinden wij dit nodig?

Dinsdag 5 juli a.s. houdt de SP Boxmeer een openbare avond over het Nationaal ZorgFonds.

Gastdocent/spreker Nico Heijmans, fractievoorzitter SP Noord-Brabant zal de bezoeker meenemen in het proces van ideologie overwegingen bij het Nationaal ZorgFonds. Hierbij staan de vragen centraal hoe je daarmee om moet gaan en wat je daar dan mee kunt en wilt doen.

De openbare avond over het Nationaal ZorgFonds wordt gehouden in Zaal het Vertrek te Boxmeer, Stationsweg 12. Dit is schuin tegenover het treinstation. Inloop is vanaf 19.30 uur. De avond start om 20 uur. Iedereen is hierbij van harte welkom.

Over het Nationaal ZorgFonds zullen nog twee avonden worden georganiseerd te weten op:

  • 13 september a.s. te Grave (meer info zie: grave.sp.nl); en
  • 11 oktober a.s. te Cuijk (voor meer info zie: cuijk.sp.nl).

Reactie toevoegen

U bent hier