h

Bijeenkomst voor bewoners schimmelwoningen Brukske

8 januari 2018

Bijeenkomst voor bewoners schimmelwoningen Brukske

Foto: SP

Op woensdagavond 17 januari aanstaande organiseert SP Venray een bijeenkomst voor bewoners over de aanhoudende vocht- en schimmelproblemen in vele woningen in de wijk Brukske. Deze bijeenkomst start om half acht en vindt plaats in het MFC in Brukske. 

Naar aanleiding van een melding van een bewoonster van de wijk besloot de SP in september een onderzoek te starten naar vocht- en schimmelproblemen in huurwoningen in de wijk Brukske. Van Mozart- tot en met Wagnerstraat en van Bach- tot en met Griegstraat werden meer dan 200 gesprekken gevoerd. De uitkomsten van deze gesprekken werden verwerkt in een rapport dat begin december werd gelanceerd. De uitkomsten zijn schokkend. Meer dan de helft van de woningen bleek last te hebben van vocht- en schimmelproblemen. Meer dan 70% hiervan bleek ontevreden over de manier hoe Wonen Limburg met klachten hierover om gaat. Op woensdag 17 januari organiseert de SP een bijeenkomst om de resultaten van het onderzoek te bespreken en om van bewoners te horen of zij met en voor elkaar in actie willen komen om ervoor te zorgen dat de problemen nu eindelijk eens grondig worden aangepakt. 

Reactie toevoegen

U bent hier