h

SP Venray trapt campagne af op de Grote Markt in Venray

15 februari 2018

SP Venray trapt campagne af op de Grote Markt in Venray

Op zaterdag 17 februari trapt SP Venray vanaf 11.00 uur de campagne af voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Dit zal gebeuren in en rond een tent op de Grote Markt in het centrum van Venray.

Bezoekers kunnen langskomen voor het verkiezingsprogramma, de verkiezingskrant en een folder. Ook zullen er uiteraard weer de traditionele schuursponsjes uitgedeeld worden. Daarnaast kunt u een lekkere kop tomatensoep, kop koffie of thee kunnen komen nuttigen.

Vanaf 13.30 tot 15.00 uur is er een schimmelspreekuur dat mede ondersteund wordt door SP Tweede Kamerlid Frank Futselaar. Uit reacties op het onderzoek dat SP Venray in Brukske gedaan heeft is namelijk gebleken dat dit probleem op meer plekken in onze gemeente speelt. De SP wil graag weten waar dit precies speelt, om te bekijken of de afdeling Venray ook in andere buurten, wijken en dorpen samen met bewoners in actie kan komen.

Reactie toevoegen

U bent hier