h

Lilian Marijnissen in gesprek met achterban SP

14 augustus 2019

Lilian Marijnissen in gesprek met achterban SP

Er is werk aan de winkel. We hebben een roerige tijd achter de rug met het verlies bij de Provinciale Staten en Europese verkiezingen en er ligt een spannende tijd voor ons met een congres aan het eind van het jaar en een uitdaging om de volgende verkiezingen wel te winnen. Daarom gaat partijleider Lilian Marijnissen het land in om hier met leden over te praten en te horen welke ideeën er leven.

"Een avond in de afdeling om met elkaar door te spreken over waar we staan en wat er volgens jou nu moet gebeuren. Een avond om samen nieuwe plannen te maken. Daarom wil ik jullie graag op 21 augustus uitnodigen in Heerlen. Omdat het mij niet gaat lukken alle afdelingen in korte tijd langs te gaan, bezoek ik de afdelingen per regio. Op die manier hoop ik de komende tijd zo veel mogelijk SP leden te spreken."

"Ik hoop je te zien op woensdag 21 augustus in het Bethahuis, Wilhelminaplein 25 in Heerlen. Aanvang 20.00 uur (inloop 19.30 uur). Meld je even aan door te reageren via e-mail. Hopelijk tot dan!"

Kun je niet komen, maar wil je wel jouw gedachten delen met de congrescommissie? Mail dan naar: congrescommissie@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier