h

Bezoek het Gouvernement aan de Maas

7 september 2022

Bezoek het Gouvernement aan de Maas

Heb je altijd al willen weten wat er achter de muren van het Gouvernement aan de Maas gebeurt? Kom dan met je familie, vrienden, buren enz. Naar de SP-Limburg dag die door de SP-Statenfractie voor leden en niet-leden wordt georganiseerd in het gouvernement op zaterdag 24-9-2022 van 10.30 tot 15.00 uur.

We bieden jullie die dag op informele en actieve wijze een inkijk in het gebouw en in het werk van Provinciale Staten. We ontvangen jullie tussen 10.30-11.00 uur met een kopje koffie en vlaai, waarna jullie kunnen genieten van inspirerende sprekers, een rondleiding door het gebouw kunnen maken, kunnen speeddaten met Statenleden en/of debatteren in de Statenzaal. Tussen de middag bieden we jullie een lunch aan en we sluiten de dag om 14.15 uur af met een drankje, onder het genot van live muziek.

In verband met de organisatie verzoeken we je om je uiterlijk vóór 12-9 aan te melden via limburg@sp.nl o.v.v. SP Limburg Dag, je naam en het aantal deelnemers. Als minimum leeftijd adviseren we 14 jaar.

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats van het Gouvernement, Limburglaan 10, Maastricht. Kom je met het OV dan is het vanaf het CS Maastricht 10 minuten lopen.

Heb je nog vragen? Mail dan naar limburg@sp.nl 

Reactie toevoegen

U bent hier