h

Klachtenstorm Veolia raast nog steeds boven Venray

2 februari 2007

Klachtenstorm Veolia raast nog steeds boven Venray

De SP heeft de afgelopen weken een storm aan klachten gekregen over Veolia. De mailserver dreigde even overbelast te raken. Dagelijks komen de klachten nog binnen, onder andere over de bus, taxi en de trein. De SP heeft de klachten door gestuurd naar Veolia en naar de Provincie.

In de vergadering van 9 februari a.s. van de provinciale staten zullen de klachten van Veolia aan bod komen. Onze SP afgevaardigde Edwin Bus zal dit bespreken.
Verder zijn de klachten van Veolia deze week in de Commissie Stedelijk Beheer besproken. Wethouder Van der Broeck (CDA) heeft belooft hier iets mee te gaan doen.

De SP merkt aan de reacties dat vooral ouderen niet meer met de taxi gaan. Klachten zijn dat het niet meer is te doen om een taxi te bespreken, het duurt veel te lang om door het keuze menu te komen, en als het dan toch gelukt is, komt de taxi niet en ga zo maar door. Het zal toch niet de bedoeling van Veolia zijn dat mensen de deur niet meer uit gaan. Het zal zo niet lukken dat mensen, vooral ouderen en gehandicapten, zo lang mogelijk zelfstandig zijn.
Het SP meldpunt blijft voorlopig nog open want de SP wil dat het openbaar vervoer goed verloopt en voor iedereen toegankelijk blijft.

Ga hier naar het meldingsformulier om uw klacht over Veolia aan ons kenbaar te maken.

U bent hier