h

Openbaar Vervoer

5 december 2010

Steeds meer klachten OV-chipkaart

De SP in Provinciale Staten wil dat het voornemen om de strippenkaart in Limburg af te schaffen voor onbepaalde tijd wordt uitgesteld. Aanleiding hiervoor zijn de problemen met de ov-chipkaart bij Veolia.

Lees verder
10 oktober 2007

Veolia-meldingen naar Provincie; SP sluit meldpunt

Veel mensen wisten de weg naar het meldformulier van de SP Venray te vinden om hun beklag te doen over het belabberde openbaar vervoer van Veolia over de Maaslijn. Op 10 oktober 2007 sluit het meldpunt. Wat gaat de SP met al deze meldingen doen?

Lees verder
20 augustus 2007

Vertragingen Maaslijn

Wat kunt u doen als de trein op de Maaslijn tussen Roermond en Nijmegen vertraging heeft? Uw geld terug vragen bijvoorbeeld.

Lees verder
17 juli 2007

SP overhandigd ruim 1900 protesten aan gedeputeerde Kersten en directie Veolia

Woensdag 4 juli jl. werden door een delegatie van enkele Limburgse en Brabantse afdelingen van de SP op het station in Roermond ruim 1900 handtekeningen overhandigd aan Gedeputeerde Bert Kersten en Veolia directeur Frank van Zetten. Onder het motto ‘Met Veolia op het verkeerde spoor’ voerde de SP-afdelingen in Venlo, Venray, Cuijck, Boxmeer en Nijmegen op vrijdag 13 april een publieksactie voor verbeteringen op de Maaslijn.

Lees verder
16 mei 2007

Veolia roept op tot zwartrijden; SP heropent meldpunt

Veolia scoort nog steeds niet goed met het openbaar vervoer in Limburg. De dienstverlening van de Regiotaxi en de treinen is bedroevend laag. Zwartrijden is in de trein geen enkel probleem; waarom betalen als er toch niemand komt controleren! Zwartrijden in de trein op het traject Roermond – Nijmegen is nog steeds mogelijk. Veolia controleert bijna niet, omdat ze dat niet goed durven daar de dienstverlening op het spoor zo slecht is. Daarnaast zijn er onvoldoende stewards (de Veolia conducteur) en hebben deze stewards ook andere taken zoals informatie geven en treinen poetsen.
De SP heropent om die redenen het meldpunt Veolia!

Lees verder
1 mei 2007

"Ik moest aan de oorlog denken toen ik in die veewagens stapte!"

Vrijdag de 13e april wisten reizigers massaal de SP te vinden. In Venray werden 201 van de kleine 1100 handtekeningen verzameld om de uitverkoop van de maaslijn tegen te gaan. Wat vertelden de reizigers de SP? Een bloemlezing!

Lees verder
15 april 2007

Maaslijn op de rails: veel steun van reizigers

De SP-actie voor het behoud van de Maaslijn (van Roermond tot Nijmegen) kon vrijdag 13 april jl. op veel steun van de reizigers rekenen. Onder het motto ‘Met Veolia op het verkeerde spoor’ gaven veel reizigers aan dat het snel beter moet gaan met deze lijn. Reizigers kregen op elk station de mogelijkheid om een petitie te tekenen en eventueel nog opmerkingen te maken.

Lees verder
7 april 2007

SP stelt vraagtekens bij technische staat Veolia Maashoppers

Veolia stelt, in De Limburger van dinsdag 3 april jl., dat de motoren van de Maashoppers nachts moeten aanblijven omdat deze anders niet meer willen starten. Als de motoren in zulke slechte conditie verkeren hoe is het dan met algehele technische staat van de Maashoppers gesteld vraagt de SP zich af.

Lees verder
6 april 2007

Treinactie spoorlijn Roermond-Venlo vrijdag 13 april

Op vrijdag 13 april aanstaande. voeren alle SP-afdelingen langs de Maaslijn samen actie om de uitverkoop van het openbaar vervoer aan de orde te stellen. Dat houdt in dat op het traject Roermond-Nijmegen ’s morgens op alle stations en in de treinen SP-mensen te vinden zullen zijn. De SPers delen dan pamfletten uit en houden een enquête.

Lees verder
2 februari 2007

Klachtenstorm Veolia raast nog steeds boven Venray

De SP heeft de afgelopen weken een storm aan klachten gekregen over Veolia. De mailserver dreigde even overbelast te raken. Dagelijks komen de klachten nog binnen, onder andere over de bus, taxi en de trein. De SP heeft de klachten door gestuurd naar Veolia en naar de Provincie.

Lees verder

Pagina's

U bent hier