h

SP stelt schriftelijke vragen over indoorraces in Venray

1 juni 2008

SP stelt schriftelijke vragen over indoorraces in Venray

SMC Venray (racewayvenray.com) organiseert 27 juli, 16 en 17 augustus aanstaande indoorwedstrijden in Venray. Omwille de veiligheid van onder andere de bezoekers en de rechtmatigheid van deze races stelt de SP vragen in de raad.

De SP wil graag weten op welke locatie de indoorraces gehouden gaan worden. Daarnaast is de SP benieuwd of de organisator een vergunning heeft aangevraagd danwel verkregen heeft. Dit is belangrijk omdat het anders om illegale races zou gaan.
Het belangrijkste aspect is echter de veiligheid van de racers en bezoekers. De SP vraagt zich af hoe deze gegarandeerd wordt. Als deze races in een hal worden gehouden moet er voldoende afzuiging van de uitlaatgassen zijn om de races op een enigszins verantwoorde manier te kunnen doen.
De SP is benieuwd naar het antwoord van B&W.

Klik hier voor de website van Raceway Venray.

Klik hier voor de schriftelijke vragen aan het college van B&W (PDF).

U bent hier