h

Circuit de Peel

24 juni 2011

SP niet blij met uitleg kort geding races

Vrijdag 10 juni, daags voor het driedaagse race-evenement, besloot de rechtbank in Roermond dat de wedstrijden op het racecircuit De Peel toch door mochten gaan. De SP is niet blij over de wel hele positieve draai die burgemeester Hans Gilissen geeft aan de uitspraak van de rechter over de Pinksterraces. Deze uitspraak was namelijk kantje boord voor circuiteigenaar Harry Maessen en de gemeente.

Lees verder
23 mei 2010

Inwoners Oirlo melden geluidsoverlast grote hal op De Blakt

Inwoners van Oirlo melden bij de SP dat er geluidsoverlast is in een grote hal op De Blakt. Aanleiding om vragen te stellen aan de gemeente.

Lees verder
1 december 2009

SP kritisch over Adventure on Wheels

De SP staat kritisch over het aanstaande evenement Adventure on Wheels dat op 26 en 27 december op het racecircuit De Peel gehouden wordt. Volgens een artikel in de Peel en Maas zou het een familie evenement worden. Echter op enkele sites staat wel degelijk dat het om indoorraces gaat.

Lees verder
3 augustus 2009

SP stelt schriftelijke vragen ivm uitspraak Circuit de Peel

Naar aanleiding van de uitspraak van de Raad van State in verband met het circuit de Peel en de daarop volgende reactie van de burgemeester Waals zijn er nog wel veel onduidelijkheden voor de SP. Tijd om vragen te stellen aan het college van B&W!

Lees verder
21 juli 2009

Raad van State keurt plannen Circuit de Peel af

Vandaag heeft de Raad van State uitspraak gedaan in de zaken rondom het nieuwe circuit de Peel. De Milieufederatie en omwonenden hebben tot aan de Raad moeten procederen om hun gelijk te krijgen. Ondanks de vele frustraties en bedreigingen heeft men volgehouden en met een resultaat waar men trots op mag zijn.

Lees verder
21 november 2008

Vergunning voor Circuit de Peel

De gemeente Venray heeft de vergunning voor het nieuw te bouwen Circuit de Peel afgegeven. Zo staat in een reactie van de gemeente naar aanleiding van vragen van de SP.

Lees verder
5 november 2008

Met pasen weer races in Venray?

Kan er vanaf Pasen volgend jaar weer geracet worden in Venray? Aan het nieuw aan te leggen racecircuit in Ysselsteyn wordt inmiddels druk gewerkt. Echter de SP vraagt zich af of de bouwvergunning al afgegeven is. Tijd voor vragen aan het Venrayse college van B&W!

Lees verder
18 juni 2008

Gemeente weigert vergunning voor racewedstrijden De Blakt

Naar aanleiding van vragen van de SP in de raad over het organiseren van indoorwedstrijden in Venray door SMC Venray (racewayvenray.com) laat B&W het volgende weten.

Lees verder
1 juni 2008

SP stelt schriftelijke vragen over indoorraces in Venray

SMC Venray (racewayvenray.com) organiseert 27 juli, 16 en 17 augustus aanstaande indoorwedstrijden in Venray. Omwille de veiligheid van onder andere de bezoekers en de rechtmatigheid van deze races stelt de SP vragen in de raad.

Lees verder
19 mei 2008

Racecircuit Venray roept heftige emoties op

Het Venrayse racecircuit roept bij veel gebruikers en liefhebbers heftige emoties op. Het adrealineniveau stijgt bij enkele tot ongekende hoogte als het racecircuit - negatief - in het nieuws is. Het is allemaal de schuld van de SP!

Lees verder

Pagina's

U bent hier