h

SP-tomaten in trek

1 november 2009

SP-tomaten in trek

De SP was afgelopen zaterdag 30 oktober weer in het centrum actief. Er werden weer gesprekken gevoerd en vroegen mensen informatie want 18 november komt steeds dichterbij. Een kort verslag ter plaatse.
De SP was zaterdag 30 oktober weer van de partij

Vandaag hebben we met zijn vijven gefolderd in het centrum. De animo om met ons in gesprek te gaan was zeker aanwezig. Verder waren er ook mensen die duidelijk om informatie vroegen, want ze wisten nog niet op welke partij ze zullen stemmen. We hopen dat we er een aantal over de streep hebben getrokken. Erg in trek waren vandaag de tomaatjes die door Fred werden uitgedeeld.
A.s. maandag (2 november) staat de SP weer in het dorp, ditmaal op de markt. Wilt u informatie over onze ideeën hoe het beter kan in Venray, een poster om op te hangen, leuk materiaal of gewoon onze superoriginele tomatenspons ophalen dan bent u van harte welkom tussen 13.30 en 16.00 uur.

U bent hier