h

Gemeenteraadsverkiezingen 2009

5 januari 2010

SP zeer verbaasd over huidige coalitievorming

Het CDA, PvdA en Samenwerking Venray hebben een nieuw coalitie-akkoord gesloten. Dit akkoord laat zien wat de drie partijen met Venray voorhebben. De SP kan dit vage, nietszeggende akkoord niet steunen. De SP vindt het een gotspe dat PP2 door het arrogante CDA buitenspel is gezet met een paar flutargumenten.

Lees verder
21 november 2009

SP hekelt ongenuanceerde uitlatingen Venrayse politiek over Zandbergen

De SP neemt afstand van de kritiek die andere partijen hebben over de vermeende integriteitskwestie van Dhr. Zandbergen van inVENtief. Hoezo respectvol samenleven? Iedereen verdient een tweede kans!

Lees verder
19 november 2009

SP Venray blijft stabiel op twee zetels

Rond kwart over elf gisteravond kwam het verlossende woord. De SP behoudt haar twee zetels. Een prestatie om trots op te zijn want de PvdA moest flink inleveren evenals Samenwerking. De VVD met twee zetels en InVENtief bleef met haar een zetel gelijk. CDA en PPT2 haalden winst met tien en vier zetels.

Lees verder
1 november 2009

SP-tomaten in trek

De SP was afgelopen zaterdag 30 oktober weer in het centrum actief. Er werden weer gesprekken gevoerd en vroegen mensen informatie want 18 november komt steeds dichterbij. Een kort verslag ter plaatse.
De SP was zaterdag 30 oktober weer van de partij

Lees verder
30 oktober 2009

2010, een nieuwe koers voor Venray met de SP

De SP wil dat er meer aandacht komt voor de dorpen rondom Venray. Daarnaast vindt de SP dat de bouw van huurwoningen en betaalbare koopwoningen stagneert. Van het jongerenbeleid in Venray is niets terecht gekomen, en vindt de SP het jammer dat het expertisecampus is afgeblazen. Een gemiste kans.
Een frisse wind, een nieuwe koers met de SP in Venray!

Lees verder
1 oktober 2009

Chris Hendriks: Een stem op de SP is een stem voor de jeugd en de jongeren

De SP presenteerde kortgeleden aan haar leden de kandidatenlijst. Elianne Sweelssen voert de SP Venray aan met Ronald van Hal op de tweede plek. Een kleine voorstellingsronde.

Lees verder
29 september 2009

SP presenteert verkiezingsprogramma: De SPeerpunten voor een menselijker en socialer Venray

De SP kiest voor een menselijker en socialer Venray waar de mensen in wijken en dorpen centraal staan. Waar renovatie van huurwoningen voorop staat in plaats van sloop en bezuinigingen niet ten koste gaan van mensen met een laag inkomen, ouderen en jongeren. Kortom een menselijk en sociaal program!

Lees verder
27 september 2009

SP-lijsttrekker Elianne Sweelssen: “Menselijk en sociaal: daar draait het om!”

De SP afdeling Venray heeft zich de afgelopen jaren voor een aantal punten hard gemaakt. Lijsttrekker voor de SP in Venray, Elianne Sweelssen, maakt de balans op.

Lees verder
10 augustus 2009

SP Venray klaar voor verkiezingen

In november houdt Venray gemeenteraadsverkiezingen. De verkiezingen zijn in verband met de gemeentelijke herindeling vervroegd. De SP is net als in 2006 van de partij. De voorbereidingen tot aanloop naar november zijn vrijwel afgerond. Het warmdraaien is al begonnen!
 gemeente Venray)

Lees verder

U bent hier