h

Venray kleurt roze

29 januari 2011

Venray kleurt roze

Langzaam kleurt Limburg roze en Venray doet hier net zo hard aan mee. De roze inkt van de verkiezingsposters was nog niet droog of de emmers behangerslijm werden al klaargemaakt. Dit is nog maar een voorproefje van de proteststemmen die kommen gaan.
Vrijdag 4 februari a.s. is de officiële aftrap van de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen 2011 in Maastricht.
Venray kleurt roze

Zaterdag 5 februari a.s. zal het Limburgse campagneteam het centrum van Venray SP-rood laten kleuren en heerlijke tomatensoep uitdelen. Op 12, 19 en 26 februari zal de SP ook weer in het centrum aanwezig zijn met veel foldermateriaal, sponsjes (als u nog aan de afwas moet), en informatie over de verkiezingsthema's van de Provinciale Staten. "Limburg heeft behoefte aan power, pit en passie. Het is tijd voor de SP in het provinciebestuur." Aldus lijsttrekken Coppus.

U bent hier