h

Campagne Statenverkiezingen ook in Venray op gang

15 februari 2011

Campagne Statenverkiezingen ook in Venray op gang

Zaterdagmiddag verzamelde een groep actieve SP'ers zich om half twee voor café Den Engel in het centrum van Venray. Doel: hebben wij een date op 2 maart?
Hebben wij een date op 2 maart?

Ook de lijsttrekker van SP Limburg, Thijs Coppus, voegde zich bij de groep om zijn gezicht eens goed in Venray te laten zien. Wat ook niet onvermeld mag blijven, is dat de nummer 15 van de Limburgse lijst, onze eigen André Flos, ook volop meedeed. Onder het motto 'Hebben wij een date op 2 maart?' werd bijna iedere voorbijganger aangesproken en kon niemand om de SP heen. De Limburgse Zo-kranten en valentijnskaarten vonden gretig aftrek bij het winkelend publiek. Zo gretig, dat voorzitter Ronald van Hal nog een pak Zo-kranten moest brengen, omdat anders de campagne-activiteit vroegtijdig moest worden beëindigd. Al met al kunnen we dus spreken van een geslaagde middag.

U bent hier