h

Solidair met medewerkers NLW

8 september 2011

Solidair met medewerkers NLW

De regering heeft plannen om te bezuinigen op de Sociale Werkvoorziening, maar tot nu toe weigeren de gemeenten die bezuinigingsplannen uit te voeren. De plannen zijn echter helaas nog niet van tafel. Daarom wordt er nog steeds actie gevoerd. Zoals bij de NLW-bedrijven in Panningen en Venray. De SP staat komende dinsdag 13 september aan de poort in Venray en dinsdag 20 september in Panningen.

www.armoedewerktniet.nlDe SP vraagt de werknemers van NLW-bedrijven een handtekening te zetten op een werkhandschoen en kunnen ze een boodschap achter laten voor de regering. De actie maakt onderdeel uit van de landelijke actie “Ketting van solidariteit”. Met de werkhandschoenen waar een handtekening op staat, wordt een ketting gevormd, dwars door het land. De ketting gaat uiteindelijk richting Den Haag. Deze lange lijn van handschoenen wordt een lint van respect voor eerlijk loon en eerlijk werk, voor begeleiding en voor eerlijk delen in Nederland. De SP maakt met de handschoenen ook een vuist tegen de foute plannen, de bezuinigingen en dit kabinet. De ketting gaat de SP gebruiken tijdens een nog te plannen landelijke demonstratie later dit jaar.

Ga hier naar de website van Armoede werkt niet!

U bent hier