h

Brukske kent problemen Sociale Werkplaatsen

12 november 2011

Brukske kent problemen Sociale Werkplaatsen

De actie "Armoede werkt niet" kan blijvend rekenen op brede steun. Dit blijkt maar weer als de SP mensen vraagt om hun handtekening te zetten!

Midden in het winkelcentrum van het Brukske handtekeningen verzamelen

Vanmorgen was de SP te vinden in het winkelcentrum van het Brukske voor het verzamelen van handtekeningen voor de actie "Armoede werkt niet". Het valt op hoe goed de mensen de NLW kennen en deze een warm hart toedragen.

De actie maakt onderdeel uit van de landelijke actie “Ketting van solidariteit”. Met de werkhandschoenen waar een handtekening op staat, wordt een ketting gevormd, dwars door het land. De ketting gaat richting Den Haag. Deze lange lijn van handschoenen wordt een lint van respect voor eerlijk loon en eerlijk werk, voor begeleiding en voor eerlijk delen in Nederland. De SP maakt met de handschoenen ook een vuist tegen de foute plannen, de bezuinigingen en dit kabinet. De ketting gaat de SP gebruiken tijdens de landelijke demonstratie in de Brabanthallen te Den Bosch op 10 december. Informatie hierover volgt nog.

U bent hier