h

SP: kan vertrek directeur Floriade verhinderd worden?

12 januari 2013

SP: kan vertrek directeur Floriade verhinderd worden?

De SP stelt in de commissie middelen van aankomende woensdag 16 januari a.s. vragen over de geruchten van het vertrek van directeur Beck van de Floriade.

Vrijdag 11 januari jl. berichtte De Limburger dat directeur Beck van de Floriade voortijdig zou gaan vertrekken richting Rusland. Met het miljoenenverlies in het achterhoofd komt het vertrek van Beck in een ander daglicht te staan. Elianne Sweelssen, fractievoorzitter: "Het zijn allemaal nog geruchten dus ik wil nu ook weten wat er van waar is. Gaat Beck inderdaad weg en gaan er andere werknemers met hem mee. Ik ben ook benieuwd of het contract wat hij heeft dit ook toe laat en of zijn vertrek gezien het miljoenenverlies verhinderd zou kunnen worden. Kijk als de vogel gevlogen is, zie hem dan nog maar eens terug te halen als we die miljoenen op hem willen verhalen. We zijn ook heel benieuwd wat de mening is van het college van B&W in verband het het eventuele vertrek van Beck en de nieuw ontstane situatie en of de Floriade-directie zich nog komt verantwoorden in de gemeenteraad. Kortom veel vragen waar we op korte termijn een antwoord op willen."
De vragen zullen aanstaande woensdag in de commissie middelen worden behandeld tijdens het vragenuurtje.

Vragen SP over de Floriade in de commissie middelen van woensdag 16 januari 2013

U bent hier