h

SP organiseert Floriade wandeling

2 mei 2013

SP organiseert Floriade wandeling

De SP organiseert op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, een wandeling over het Floriadeterrein. De wandeling is een protest tegen het grote verlies van de wereldtuinbouwtentoonstelling. Daarnaast wil de SP alle inwoners van Noord-Limburg de gelegenheid geven om over het park te wandelen.

“Nu het voorjaar is, staat het terrein in bloei. De SP vindt dat de inwoners van Noord-Limburg de kans moeten krijgen om van het park te genieten. Ze hebben er immers via de belasting flink aan mee moeten betalen.” Aldus Jan Hendriks, kersverse lijsttrekker van de SP Venray.

De wandeling start om 13 uur bij Villa Flora en zal ongeveer een uur duren. De toegang is gratis en voor koffie wordt gezorgd. Het adres van Villa Flora is Sint Jansweg 20, Venlo.

U bent hier