h

Laat ze betalen!

24 november 2013

Laat ze betalen!

Vermeend (PvdA) en Van der Linden (CDA) waren als commissaris verantwoordelijk voor het toezicht op de Floriade. Ondanks de financiële puinhoop die ze achterlieten, streken ze jaarlijks 11.000 euro netto op voor deze bijbaan en gaven ze de directie van de Floriade een bonus van meer dan een ton. Beide heren geven niet thuis als ze hier op worden aangesproken en grossieren ondanks hun falen nog steeds in bijbaantjes en commissariaten.

De SP is er klaar mee en wil dat Vermeend en van de Linden publiekelijk verantwoording afleggen over het enorme verlies van de Floriade en hun vergoeding terugbetalen aan de gemeenschap. Steun ons door je handtekening te zetten!

Dit kan op de website van de SP Statenfractie en alle Noord-Limburgse SP afdelingen: www.laatzebetalen.nl

U bent hier