h

Emile Roemer bij aftrap campagne SP Venray

10 februari 2014

Emile Roemer bij aftrap campagne SP Venray

SP-voorman Emile Roemer is op zaterdag 15 februari op campagne door zijn thuisregio. In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen bezoekt hij die dag twee Brabantse en twee Limburgse SP-afdelingen tijdens hun campagne.

Omstreeks 11.00 uur begint hij zijn tour door de regio in Cuijk. De volgende halte is Gennep om omstreeks 12.15 uur. Om ongeveer 13.30 uur zal Roemer arriveren op de Grote Markt in Venray. Roemer besluit tegen 15.00 uur zijn regiotour in het winkelcentrum van zijn thuisgemeente Boxmeer.

In Venray zal Emile Roemer op de Grote Markt in het kader van de nieuwe WMO keukentafelgesprekken voeren met geïnteresseerde voorbijgangers. De Venrayse SP-afdeling zal haar nieuwe verkiezingskrant presenteren. Naast de onvermijdelijke tomatensoep zal, ter ondersteuning van Venray als fair trade gemeente, ook fair trade koffie en thee worden uitgedeeld. Ook zal, geheel in lijn met het verkiezingsprogramma, de koek eerlijk worden verdeeld. 

U bent hier