h

Maatschappelijke stage voor Viggo

7 maart 2014

Maatschappelijke stage voor Viggo

De twaalfjarige Viggo Weijs liep tijdens de aftrap van de verkiezingen een dagje mee. En dat betekend bij de SP de handen uit de mouwen. Hier zijn verslag.

Ik heb zaterdag 15-2-2014  met de SP gefolderd in Venray. We hebben campagne gevoerd voor de gemeenteraadsverkiezing. Ik heb folders en sponzen uitgedeeld. Je geeft mensen een folder zodat ze op de SP gaan stemmen.

In de ochtend was het erg rustig, maar tegen de middag begon het drukker te worden.

Rond half twee kwam Emile Roemer. Emile heeft met mensen op straat gepraat zodat ze op de SP gaan stemmen. Ik ben met hem op de foto geweest en hij zei dat ik een goede maatschappelijke stage had gekozen. Er waren veel fotografen en mensen van de krant.

Ik vond dat de meesten mensen enthousiast waren. Het eten vond ik leuk. De SP had soep uitgedeeld en die was lekkkkerrrr. Wat minder leuk was, was dat het heeel hard waaiden. En dat het toch nog redelijk rustig was in het dorp. 

Ik vond het een top dag.

Viggo Weijs, 12: jaar

 

U bent hier