h

SP opent meldpunt WMO en Veolia

24 december 2006

SP opent meldpunt WMO en Veolia

Nog even en de WMO doet in het nieuwe jaar haar intrede. De SP krijgt steeds vaker verontrustende verhalen over de WMO en de effecten ervan. Hetzelfde verhaal geldt voor de nieuwe vervoerder van Limburg Veolia. Ook hier krijgt de SP ronduit trieste verhalen. De SP gaat een dossier hierover een dossier samenstellen en roept mensen op te reageren.

Op 1 januari 2007 doet de WMO haar intrede. Een verbetering zegt het kabinet Balkenende II mensen krijgen een eigen verantwoordelijkheid terug. Een ordinaire bezuinigingsmaatregel zegt de SP. Kwetsbaren die toch al met moeite voor zichzelf kunnen zorgen, worden de dupe.

Veolia blijft in het nieuws, de WMO trouwens ook.Een ander verhaal is Veolia. Veolia loste deze maand Hermes af als nieuwe openbaar vervoerder. Dat het niet helemaal vlekkeloos zou verlopen was te verwachten. Maar dat het zo mis gaat roept vraagtekens op. De goedkoopste in de aanbesteding zijn wil nog niet zeggen dat je de beste bent. Het lukt Veolia maar niet de problemen op te lossen waar het zich nu voor gesteld ziet staan. Dit trekt een zware wissel op gebruikers maar ook op het personeel.

De SP Venray vraagt mensen die klachten hebben over Veolia dit ook te melden via de onderstaande link.

Voor klachten over VEOLIA, klik op deze link..

Wat betreft het meldpunt WMO vragen wij u een korte enquête in te vullen. Maak hieronder uw keuze welke enquête bij u past.

Ik ben:
- Cliënt bij de thuiszorg;
- Thuiszorgmedewerker;
- Arts of een andere zorgverlener/instelling.

Er bestaat ook een landelijk SP meldpunt WMO die onder andere problemen met de thuiszorg aan de kaak stelt. Zie hiervoor het Meldpunt Wmo

U bent hier