h

Bereikbaarheid NS-station

14 oktober 2011

Treinstation Oostrum geen doorkomen aan voor rolstoelers

De SP heeft voor de derde keer vragen gesteld in de commissie over de fietsenchaos op het treinstation. Voor mensen in een rolstoel is er soms geen doorkomen aan. Ongehoord, vindt de SP!
Wederom fietsenchaos op het treinstation in Oostrum

Lees verder
10 december 2010

SP Kamerfractie: Investeer in Maaslijn en Heuvellandlijn

De SP in de Tweede Kamer wil dat de regering fors gaat investeren in het verbeteren van de Maaslijn tussen Nijmegen en Roermond en de Heuvellandlijn tussen Maastricht en Kerkrade.

Lees verder
28 maart 2010

Foto's fietsenchaos NS-treinstation

Vorige week van 23 tot en met 25 maart hield de SP een Gele Kaartenactie op het NS-station in Oostrum. In dit artikel vindt je de overige foto's ervan.

Lees verder
27 maart 2010

SP stelt fietsenchaos NS-station opnieuw aan de orde

Vorige week van 23 tot en met 25 maart hield de SP een Gele Kaartenactie op het NS-station in Oostrum. Doel was gebruikers van het station bewust te maken dat het verkeerd parkeren van hun fiets de doorgang belemmerd en dat mensen die moeilijk ter been zijn daar ernstige hinder van kunnen ondervinden. Gebruikers van het treinstation kunnen echter niet veel anders. De fietsenstallingen zitten overvol. Tijd om deze kwestie opnieuw aan te kaarten in de gemeenteraad.

Lees verder
25 maart 2010

Perrons treinstation moeilijk bereikbaar

Wie op het NS-station in Oostrum ongeschonden naar het perron wil moet zich eerst door massa’s fietsen heen worstelen die de toegang tot het perron blokkeren. Wie moeilijk ter been of rolstoelafhankelijk is of zich verplaatst met rollator of kinderwagen heeft helemaal pech, dan wordt het zoeken naar een geschikte uit- of ingang. Dit kan niet langer! De SP hield deze week een Gele kaartenactie.

Lees verder
14 maart 2010

SP stelt toegankelijkheid NS-station aan de orde

Wie rolstoelafhankelijk is of anderszins moeilijk te been is kan het NS-station in Venray beter mijden. Vooral na de ochtendspits is het door de wirwar van fietsen geen doorkomen meer aan. Tijd voor een gele-kaart-actie.

Lees verder
22 december 2009

Fietsenchaos NS station aangepakt

De gemeente Venray gaat het de fietsenchaos op het treinstation in Venray aanpakken. Dit na aandringen van de SP. Mensen in een rolstoel of die moeilijk ter been zijn konden het station maar moeizaam bereiken.

Lees verder

U bent hier