h

Dienstapotheek

31 mei 2016

Nachtapotheek adieu?

Eind april verscheen er een klein artikel in de Peel en Maas. Onopvallend bijna. De nachtapotheek zou gaan sluiten. Twee keer per nacht zou er nog maar medicatie worden uitgegeven. Over een alternatief was ook al nagedacht: een taxi mag voortaan de medicatie vanuit Venlo naar Venray brengen. Opnieuw een stukje zorg dat uit Venray verdwijnt.

Lees verder
6 juli 2013

Dienstapotheek gered tot 1 januari 2014

De dienstapotheek MC Wieënhof blijft open. Tijdelijk tot 1 januari 2014. Er was een spoedoverleg van alle partijen voor nodig om dat te bewerkstelligen. Maar de zorgen blijven!

Lees verder
3 juli 2013

Dienstapotheek dicht, nu de huisartsenpost nog?

De dienstapotheek is sinds 1 juli na elf uur 's avonds gesloten. Wie nu na die tijd medicatie nodig heeft, moet naar Venlo. De SP is niet blij met de ontstane situatie. Wat volgt er na de dienstapotheek? De huisartsenpost?
De Wieenhof, voor hoe lang nog?

Lees verder
9 juni 2013

Dienstapotheek Venray weer met sluiting bedreigd

Enkele maanden geleden voerde de SP succesvol actie voor behoud van de dienstapotheek in Venray. De dienstapotheek dreigt per 1 juli aanstaande opnieuw op slot te gaan. De apothekers lopen namelijk al op zaken vooruit. De SP stelt vragen aan het college in de komende raadsvergadering van 18 juni a.s..
De handtekeningsactie leverde ruim 750 handtekeningen op

Lees verder
18 maart 2013

SP overhandigt ruim 750 handtekeningen aan apothekers

Afgelopen maandag heeft de SP afdeling Venray ruim 750 handtekeningen overhandigd aan vertegenwoordigers van apotheek De Wieënhof en BENU apotheken. Deze handtekeningen zijn binnen een week verzameld voor het behoud van de nachtapotheek in Venray. Geert Philipsen, onderhandelaar namens de in Cohesie verenigde huisartsen, was helaas verhinderd. Wethouder Jansen (PvdA) was ook uitgenodigd maar zonder kennisgeving afwezig.
De handtekeningen worden aangeboden aan de eigenaresse van de nachtapotheek.

Lees verder
14 maart 2013

SP bepleit: behoud de nachtapotheek ook in de toekomst voor Venray

De nachtapotheek in Venray blijft geopend. In de tussentijd dat partijen onderhandelden, voerde de SP actie voor behoud van de nacht apotheek. Ruim 750 mensen zetten hun handtekening om de apotheek voor Venray te behouden. Niet alleen nu maar ook in de toekomst!

Lees verder
8 maart 2013

Nachtapotheek blijft open dankzij druk SP

De nachtapotheek blijft in Venray. Voor wie in de nacht dringend medicatie nodig heeft hoeft hiervoor niet speciaal naar Venlo. Mede dankzij continue druk van de SP met haar avondwake en en mensen te vragen hun steun te betuigen hebben de betrokken partijen zich maximaal ingezet. De SP haalde voor behoud de nachtapotheek 750 handtekeningen op!

Lees verder
2 maart 2013

Behoud de nachtapotheek voor Venray!

De afdeling Venray hield afgelopen donderdag 28 februari een nachtwake voor de met sluiting bedreigde nachtapotheek. Bezoekers stonden om acht uur al in de rij te wachten om hun steun te betuigen. Steun de SP in haar strijd de nachtapotheek voor Venray te behouden en teken de steunbetuiging online.
Bezoekers van de nachtapotheek laten hun handtekening achter om hun steun te betuigen

Lees verder
27 februari 2013

Avondwake dienstapotheek gaat door!

Cohesie, de organisatie van aangesloten huisartsen in Noord-Limburg is in gesprek met BENU Apotheken en MC de Wieeenhof. Samen willen ze kijken of de dienstapotheek voor Venray behouden kan blijven. Voor de SP geen aanleiding om de avondwake te staken.

Lees verder
25 februari 2013

SP Venray houdt avondwake voor nachtapotheek

De nachtapotheek in Venray gaat per vrijdag 1 maart dicht. Apothekers en zorgverzekeraars willen er niet meer voor betalen. Mensen die 's nachts dringend medicijnen nodig hebben worden nu gedwongen deze in Venlo te gaan halen.

Lees verder

U bent hier