h

Nieuws uit 2010

15 december 2010

SP steekt Venrayse postbodes hart onder de riem

Afgelopen zaterdagochtend om 8.15u verzamelde een afvaardiging van de SP afdeling Venray voor de poort van het TNT sorteercentrum in Oostrum. Het doel was om de Venrayse postbodes een hart onder de riem te steken en hen zo te steunen bij hun strijd voor fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden en tegen het aangekondigde massa-ontslag. Drie dagen ervoor hadden een flink aantal postbodes het werk al weer voor de derde keer in korte tijd neergelegd. Er lag dus zaterdag een flinke stapel werk op hen te wachten.
SP steekt Venrayse postbodes een hart onder de riem

Lees verder
10 december 2010

SP Kamerfractie: Investeer in Maaslijn en Heuvellandlijn

De SP in de Tweede Kamer wil dat de regering fors gaat investeren in het verbeteren van de Maaslijn tussen Nijmegen en Roermond en de Heuvellandlijn tussen Maastricht en Kerkrade.

Lees verder
7 december 2010

Vul een rugzakje

Sinds anderhalf jaar zijn Jan Hendriks (bestuurslad SP-Venray) en Alda Haegens bezig om in het arme bergdorpje San Mateo de Milpas Altas in Guatemala een nieuwe school te laten bouwen.

Lees verder
6 december 2010

Een betere landbouw begint in de regio

De bestaanszekerheid van boeren loopt gevaar en daarmee ook de beschikbaarheid van eerlijk, duurzaam en gezond voedsel. De gemeente Horst aan de Maas is hard toe aan een nieuw regionaal landbouwbeleid. Op 13 december geven prominenten een voorzet in het gemeentehuis van Horst aan de Maas; Een werkgroep Land- en Tuinbouw Noord-Limburg organiseert een infoavond over lokaal landbouwbeleid

Lees verder
5 december 2010

Steeds meer klachten OV-chipkaart

De SP in Provinciale Staten wil dat het voornemen om de strippenkaart in Limburg af te schaffen voor onbepaalde tijd wordt uitgesteld. Aanleiding hiervoor zijn de problemen met de ov-chipkaart bij Veolia.

Lees verder
4 december 2010

SP Limburg presenteert verkiezingsprogramma "Nieuwe Kracht!"

De Limburgse SP heeft haar verkiezingsprogramma gepresenteerd. Het programma heet ‘Nieuwe kracht!’. De partij vindt het hoog
tijd voor een frisse wind door het provinciehuis. “De SP gaat de strijd aan tegen de arrogantie van de macht. Het is tijd voor de SP in het provinciebestuur.” Aldus SP lijsttrekker Thijs Coppus.

Lees verder

Pagina's

U bent hier