h

Nieuws uit 2013

22 december 2013

Verkiezingsprogramma SP in teken van Armoede, Zorg en Wonen

Het SP verkiezingsprogramma voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen is door de leden goedgekeurd. Zwaartepunt zal liggen op het bestrijden van armoede, zorg dragen voor goede zorg die door de gemeente aangeboden wordt en betaalbare huurwoningen voor iedereen die dit nodig heeft.

Lees verder
11 december 2013

Jan Hendriks gekozen tot lijsttrekker SP

Unaniem gaven alle aanwezige SP-leden hun goedkeuring aan de verkiezingslijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. De verkiezingslijst, die maar liefst 42 kandidaten telt, wordt aangevoerd door Jan Hendriks die gekozen is tot lijsttrekker.

Lees verder
26 november 2013

SP wil alsnog raadsenquête naar Floriade

De raadsfracties van de SP in Horst aan de Maas, Venlo en Venray willen alsnog een raadsenquête naar het financieel tekort bij de Floriade. Aanleiding hiervoor is het rapport van de commissie Hendriks waarin geen antwoord is gegeven op de vraag hoe het tekort van 9,5 miljoen euro kon ontstaan en wie hier verantwoordelijk voor is.

Lees verder
24 november 2013

Laat ze betalen!

Vermeend (PvdA) en Van der Linden (CDA) waren als commissaris verantwoordelijk voor het toezicht op de Floriade. Ondanks de financiële puinhoop die ze achterlieten, streken ze jaarlijks 11.000 euro netto op voor deze bijbaan en gaven ze de directie van de Floriade een bonus van meer dan een ton. Beide heren geven niet thuis als ze hier op worden aangesproken en grossieren ondanks hun falen nog steeds in bijbaantjes en commissariaten.

Lees verder
5 november 2013

Motie tegen SP: Ongegrond

De SP stelde afgelopen dinsdag 29 oktober vragen in de raad met betrekking tot het proces richting sluiting van de school in Veulen. Wethouder Jansen had in de pers en de poltiek niet de waarheid gesproken en het proces hiermee verstoord. In plaats van het erkennen van de feiten leverde het de SP een ongegronde motie van verontwaardiging op.

Lees verder
1 november 2013

Vierde sporthal niet nodig

In Oirlo komt een vierde sporthal, zo besloot een nipte meerderheid van de Venrayse raad. Negen ton weggegooid geld vindt de SP.

Lees verder

Pagina's

U bent hier