h

Nieuws uit 2007

18 december 2007

SP opgetogen: Circuit De Peel eindelijk op slot

Er heeft heel wat water extra door de Maas moeten stromen maar uiteindelijk is het er toch van gekomen. Het circuit De Peel sluit. Zeer terecht maar wel bijna dertig jaar te laat, vindt de SP.

Lees verder
9 december 2007

SP stelt huisbezoeken gemeente Venray weer aan de kaak

Wie in Venray een bijstandsuitkering aanvraagt, moet rekening houden met een (onverwacht) bezoek van de gemeente. De SP stelde in de commissievergadering van september 2007 al vragen over deze huisbezoeken; een aantal aanvragers voelde zich door de gemeente onheus behandeld, tijdens de huisbezoeken geïntimideerd en waren bang hun uitkering te verliezen. Terecht blijkt nu! De gemeente is op haar vingers getikt door de Centrale Raad van Beroep in verband met onrechtmatige huisbezoeken. De SP opent het meldpunt bijstand opnieuw!

Lees verder
17 november 2007

SP Venray in actie tegen ontslagrecht 22 november in Maastricht!

Donderdagavond 22 november demonstreert de vakbond FNV tegen de waanzinnige plannen van minister Donner over het ontslagrecht. Ook de SP is tegen de versoepeling èn uitholling van weer één van de fundamentele rechten van de werknemer.
De SP roept iedereen op om a.s. donderdag mee te demonstreren!

Lees verder
6 november 2007

Troepen terug uit Afghanistan!

Donderdagavond 25 oktober heeft de SP afdeling Sittard-Geleen in samenwerking met de afdelingen Maastricht en Venray een fakkeltocht en avondwake georganiseerd.

Lees verder
27 oktober 2007

SP sluit meldpunt bijstand

De SP sluit het meldpunt bijstand. Naar aanleiding van een aantal meldingen over mogelijke wantoestanden voor wat betreft de verstrekking van een bijstandsuitkering van de gemeente Venray opende de SP in augustus 2007 het meldpunt bijstand. Vanaf het openstellen van het meldpunt heeft de SP geen meldingen meer binnengekregen.

Lees verder
15 oktober 2007

SP zegt NEE tegen Circuit de Peel!

De SP is tegen het Circuit de Peel. Het standpunt van de SP is duidelijk: NEE! Dus geen verplaatsing en geen voortzetting van races op het oude circuitterrein. Dinsdag 16 oktober a.s. zou de gemeenteraad van Venray beslissen hoe het verder gaat met Circuit De Peel. Inmiddels is de openbare vergadering verplaatst naar 30 oktober a.s..

Lees verder

Pagina's

U bent hier