h

Nieuws uit 2014

5 december 2014

Er is genoeg voor iedereen

Foto: Len Munnik

Op zaterdagmiddag 13 december zal de SP in het centrum van Venray soep en speculaas uitdelen aan het winkelende publiek. Met deze actie wil de SP aandacht vragen voor de ongelijke verdeling van vermogen in Nederland.

Lees verder
25 november 2014

SP herdenkt omgekapte bomen met Dodenmars

De SP hield zaterdag 22 november a.s. in het winkelcentrum van Venray een dodenmars, ter herinnering aan de 805 bomen die op de nominatie staan om gekapt te worden of inmiddels al gekapt zijn. Het werd een bezienswaardigheid.

Lees verder
12 november 2014

Kap met kappen!

De SP startte maandagmiddag met haar bomenactie op de Boterbloem in de wijk Landweert. Het zal niet bij deze actie blijven.

Lees verder
10 november 2014

Absurde bomenkap gaat door, de SP ook!

De Venrayse gemeenteraad heeft de motie bomenkap van de SP met 14 stemmen tegen en 13 voor verworpen. De absurde willekeurige kap van bomen gaat door. De SP gaat door met acties tegen de bomenkap: Kàppen met kappen! Tot die tijd, maak bezwaar!

Lees verder
4 november 2014

SP biedt petities bomenkap aan college aan

De SP zal vanavond bij de begrotingsbehandeling de getekende petities tegen de bomenkap aan het college aanbieden en raad iedereen aan die tegen het bomenkappen in haar straat of wijk is om bezwaar te maken.

Lees verder
2 november 2014

Daan Prevoo lijsttrekker SP Limburg

Daan Prevoo uit Sittard-Geleen is de nieuwe lijsttrekker voor de SP bij de Provinciale Statenverkiezingen Limburg in maart 2015.

Lees verder

Pagina's

U bent hier