h

Nieuws uit 2012

28 december 2012

SP geen voorstander van Labourhotel

Geen Labourhotel op de Hulst II vond de SP in de afgelopen raadsvergadering. Te veel onduidelijkheden in de erfpachtregeling, slechte locatiekeuze, oneerlijke concurrentie en geen handhavingsbeleid. Voor de SP voldoende redenen niet mee te gaan in het plan om 350 arbeidsmigranten te huisvesten nabij de wijk het Brukske. De arbeidsmigranten over de wijk en dorpen verspreiden vindt de SP een beter plan.

Lees verder
22 december 2012

Odeon krijgt steun van de SP

De SP steunde afgelopen dinsdag in de raad Odeon. “Het wordt tijd dat de muziekverenigingen na vele jaren goed onderdak krijgen.

Lees verder
9 december 2012

Strop Floriade 9 miljoen euro

Dagblad de Limburger meldde op 01-12 dat de Floriade een verlies van 9 miljoen euro heeft geleden. Doordat de inkomsten en de verkoop op het terrein tegen vielen, is er veel minder geld binnen gekomen dan verwacht. Het verlies is een gigantische blamage voor alle bestuurders die de afgelopen jaren riepen dat de Floriade in Venlo “wel even zou worden geregeld”. Tegelijkertijd is het verlies ook een mokerslag voor de gemeenten die naast alle kosten die zijn gemaakt, nog eens negen miljoen euro op mogen gaan hoesten. Dit is precies waar de SP de afgelopen tien jaar ontelbare keren voor heeft gewaarschuwd.
Floriade 2012

Lees verder
23 oktober 2012

SP heeft geen zin in achterkamertjespolitiek

Aanstaande 30 oktober is er een besloten bijeenkomst voor raadsleden. Daarin zullen de raadsleden worden bijgepraat over de renovatie van het gemeentehuis. De SP neemt niet deel aan de besloten raadsvergadering. De SP duldt geen achterkamertjespolitiek!

Lees verder
12 oktober 2012

Reizigers willen dubbelspoor op de Maaslijn

De SP hield afgelopen woensdagochtend een handtekeningsactie op het treinstation in Oostrum. Een ding werd weer eens duidelijk. Reizigers willen zo snel mogelijk dubbelspoor op de Maaslijn!

Lees verder
7 oktober 2012

Handtekeningenactie SP voor verdubbeling Maaslijn.

Eind mei 2012 heeft de SP fractie in Provinciale Staten, in samenwerking met alle SP afdelingen gelegen aan de zogenaamde Maaslijn van Roermond tot en met Nijmegen een enquête gehouden naar aanleiding van klachten over de toegenomen drukte op deze spoorverbinding. Tijd om opnieuw de steun van de reiziger te vragen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier