h

Nieuws uit 2009

22 december 2009

Fietsenchaos NS station aangepakt

De gemeente Venray gaat het de fietsenchaos op het treinstation in Venray aanpakken. Dit na aandringen van de SP. Mensen in een rolstoel of die moeilijk ter been zijn konden het station maar moeizaam bereiken.

Lees verder
20 december 2009

Afscheid van burgemeester Waals

De SP nam zaterdagmiddag in een bijzondere besloten raadsvergadering afscheid van burgemeester Waals. Elke politieke partij nam op een passende, soms ludieke manier, afscheid. De SP hield het eenvoudig en kort zonder tranen met tuiten.

Lees verder
1 december 2009

SP kritisch over Adventure on Wheels

De SP staat kritisch over het aanstaande evenement Adventure on Wheels dat op 26 en 27 december op het racecircuit De Peel gehouden wordt. Volgens een artikel in de Peel en Maas zou het een familie evenement worden. Echter op enkele sites staat wel degelijk dat het om indoorraces gaat.

Lees verder
22 november 2009

Fietsenchaos op NS-station Venray

Wie op een gewone werkdag in Venray met een rolstoel of rollator op een van de perrons van het NS-station Venray wil komen moet zich een weg banen door de chaos van fietsen die her en der bij de fietsenstalling worden neergezet. De SP stelt vragen in de Commissie Maatschappelijk Diensten.

Lees verder
21 november 2009

SP hekelt ongenuanceerde uitlatingen Venrayse politiek over Zandbergen

De SP neemt afstand van de kritiek die andere partijen hebben over de vermeende integriteitskwestie van Dhr. Zandbergen van inVENtief. Hoezo respectvol samenleven? Iedereen verdient een tweede kans!

Lees verder
19 november 2009

SP Venray blijft stabiel op twee zetels

Rond kwart over elf gisteravond kwam het verlossende woord. De SP behoudt haar twee zetels. Een prestatie om trots op te zijn want de PvdA moest flink inleveren evenals Samenwerking. De VVD met twee zetels en InVENtief bleef met haar een zetel gelijk. CDA en PPT2 haalden winst met tien en vier zetels.

Lees verder

Pagina's

U bent hier