h

Nieuws uit 2008

21 november 2008

Vergunning voor Circuit de Peel

De gemeente Venray heeft de vergunning voor het nieuw te bouwen Circuit de Peel afgegeven. Zo staat in een reactie van de gemeente naar aanleiding van vragen van de SP.

Lees verder
16 november 2008

Buurten in Landweert

De SP wil graag weten wat er in een wijk of buurt leeft en trekt daarom met regelmaat de wijken in. Afgelopen juni was de SP in het Brukske te vinden en afgelopen maandag 10 november 2008 in Landweert.

Lees verder
5 november 2008

Met pasen weer races in Venray?

Kan er vanaf Pasen volgend jaar weer geracet worden in Venray? Aan het nieuw aan te leggen racecircuit in Ysselsteyn wordt inmiddels druk gewerkt. Echter de SP vraagt zich af of de bouwvergunning al afgegeven is. Tijd voor vragen aan het Venrayse college van B&W!

Lees verder
31 oktober 2008

Venray, een dorp en een stad aan het water; de algemene beschouwingen 2008

Op 11 november houdt de Venrayse gemeenteraad haar laatste algemene beschouwingen; in 2009 zijn er verkiezingen en wordt de gemeente Venray uitgebreid met Wanssum, Geijsteren en Blitterswijck. Venray wordt groot! Maar het zijn ook moeilijke tijden. De recente kredietcrisis, schrijnende situaties in de thuiszorg, stijgende prijzen voor energie en gezondheidszorg. En naast de homo-sapiens bestaat er ook een homo-graaiens; ongelimiteerd zakkenvullen schijnt een topsport te zijn. De SP kijkt terug en blikt alvast in de toekomst!

Lees verder
29 oktober 2008

SP wil aanpak tekort fietsenstallingen op Limburgse stations

De SP fractie in Provinciale Staten wil dat de provincie het voortouw neemt in de aanpak van het tekort aan fietsenstallingen op diverse Limburgse stations. De afgelopen maanden heeft de SP Statenfractie samen met lokale SP afdelingen een inventarisatie bij een aantal treinstations gehouden. Hieruit blijkt dat bij een flink aantal treinstations structureel te weinig fietsenstallingen zijn. Het gaat hier om tekorten van tientallen tot honderden plaatsen voor fietsen.

Lees verder
6 oktober 2008

Zwerfvuil bevuilt Venray; SP stelt zwartboek op

Over het algemeen gaat het wel goed. Wat we niet meer gebruiken komt daar waar het hoort: in de afvalcontainer of op het milieustation. Soms valt er eens iets naast de groene of grijze container en blijft het liggen. Het wordt echter vervelender als vuilnis verdwijnt in de vrije natuur of gewoon op straat.

Lees verder

Pagina's

U bent hier