h

Nieuws uit 2011

23 december 2011

Stem Alda Haegens naar titel Venraynaar van het jaar

Al jaren zetten SP Venray-bestuurslid Jan Hendriks en zijn vrouw Alda Haegens zich met hart en ziel in voor het bergdorpje San Mateo in Guatemala. Vandaar dat het niet meer dan terecht is dat Alda nu genomineerd is voor de titel Venraynaar van het jaar.

Lees verder
23 december 2011

SP wil openheid over hoge beloningen Floriade

De SP in de Provinciale Staten van Limburg wil openheid over de beloningen van top van de Floriade. Aanleiding hiervoor is een notitie van de gemeente Gennep waarin zorgen worden geuit over de hoge beloningen van de directie van de wereldtuinbouwtentoonstelling die in 2012 in Venlo wordt georganiseerd. Het verzoek van de SP aan de directie van de Floriade om openheid van zaken te geven, liep op niks uit. Als het aan de Floriade ligt dan blijft de jaarrekening geheim.

Lees verder
18 december 2011

Roojs Talent LIVE groot succes

Afgelopen zaterdag organiseerde de vers gestarte ROOD-groep van SP Venray in samenwerking met stichting Riddim en Omroep Venray een evenement voor het goede doel van het Roojse Huus 2011: Braille Without Borders. Het was een avond vol Venrayse en regionale pop- en dancemuziek die meer dan 100 bezoekers naar Riddim op de Gouden Leeuw lokte.
Roojs Talent LIVE

Lees verder
17 december 2011

SP Venray start met ROOD-groep!

Zoals al eerder bericht zijn we sinds mei van dit jaar aan het onderzoeken of een ROOD-groep in Venray levensvatbaar zou kunnen zijn. Met trots kunnen we stellen dat het hier aardig op begint te lijken.

Lees verder
26 november 2011

SP steunt bezwaarmakers Circuit De Peel

De SP blijft kritisch tegenover Circuit De Peel en steunt hierin de bezwaarmakers. Even rustig door de bossen nabij het circuit lopen kan niet meer als er een race aan de gang is en dan hebben we het nog niet gehad over de grotere milieubelasting die een racecircuit bij tijd en wijle met zich meebrengt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier