h

Nieuws uit 2021

24 december 2021

Fijne feestdagen en op naar een nog socialer Venray in 2022

Foto: SP Zaanstreek / zaanstreek.sp.nl

Weer bijna een jaar vol corona voorbij. We staan deze dagen ook weer even stil bij die mensen die het niet zo goed hebben getroffen. We gunnen iedereen een jaar vol menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit en stomen op om Venray in 2022 nog socialer te maken.

Lees verder
22 december 2021

Ledenvergadering SP: Jan Hendriks opnieuw gekozen tot lijsttrekker

Foto: Alda Haegens

Unaniem gaven alle op ledenvergadering aanwezige SP-leden hun goedkeuring aan de verkiezingslijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. De verkiezingslijst, die 23 kandidaten telt, wordt aangevoerd door Jan Hendriks die gekozen is tot lijsttrekker.

Lees verder
21 november 2021

Uw pensioen loopt gevaar!

Werkenden en gepensioneerden kom vrijdag 26 november 2021 om 17:30 uur naar onze pensioenactie en informatiebijeenkomst in Maastricht om samen met ons plannen te maken om het tij te keren. Vanwege Coronamaatregelen beginnen wij vroeger. De bijeenkomst duurt tot 19:30 uur.

Lees verder
15 november 2021

SP gaat touren door Limburg

De SP Statenfractie organiseert de komende maanden een aantal themabijeenkomsten, op verschillende plaatsen in de Provincie. Interessante sprekers belichten verschillende actuele thema’s die spelen in de regio. In februari en april volgend jaar doet de SP-Tour Noord-Limburg aan, in Venlo en Venray. Lees verder
12 november 2021

Jan Hendriks opnieuw gekozen als lijsttrekker SP

Tijdens de ledenvergadering die 10 november jl. gehouden werd, is Jan Hendriks opnieuw unaniem gekozen als lijsttrekker van de SP. Het is niet de eerste keer: in 2014 en 2018 voerde hij de lijst van de SP ook al aan.

Lees verder
10 augustus 2021

Gaat de kwaliteit van de HAP achteruit?

Foto: Elianne Sweelssen / venray.sp.nl

De SP krijgt geregeld berichten over de HAP in Venlo. Die zijn vaak niet positief. Het gaat over de lange wachttijden van terugbellen en daarna het wachten in Venlo zelf. Ook mensen uit andere gemeenten melden dit bij de SP. We vinden dat een onacceptabele ontwikkeling. Tijdens de sluiting van het ziekenhuis in Venlo als gevolg van het hoogwater, moest ook de HAP ergens anders heen. De communicatie daarover was ronduit slecht. Mensen die in die dagen naar de HAP belden kregen hierover helemaal niets te horen. De SP is verbaasd dat Cohesie zelf niet ingrijpt om het niveau van de HAP weer te verbeteren. De SP heeft daarom vragen gesteld aan het Venrayse college van B&W. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier