h

Nieuws uit 2020

19 december 2020

Actiebijeenkomst Open die HAP bijna van start

Foto: Ronald van Hal / venray.sp.nl

Maandag 21 december organiseert de SP een actiebijeenkomst om de HAP open te houden. Dit is nog harder nodig nu ook de Venrayse huisartsen geen mogelijkheden zien om een lokale HAP op te zetten. Samen gaan we voor het openhouden van de HAP. 

Lees verder
24 november 2020

Motie Limburg voor behoud HAP Venray aangenomen

Met een zeer ruime meerderheid (37-8) is de motie van de SP Limburg, voor het behoud van de huisartsenpost in Venray, aangenomen. Gedeputeerde Housmans (PVV) ontraadt de motie, maar zal nu toch in gesprek moeten met de huisartsen in de regio om te bespreken hoe de huisartsenzorg 's avonds, 's nachts en in de weekeinden bereikbaar te houden. 

Lees verder
20 november 2020

Open die HAP!

Foto: Ronald van Hal / venray.sp.nl

Afgelopen 2 weken zijn we druk bezig geweest met het uitwerken van ideeën en voorbereidingen van allerlei acties om onze HAP open te houden. Deze ideeën willen we graag uitleggen en delen met alle mensen die gebruik maken van de HAP. Dit gaan we doen middels een digitale bijeenkomst op maandag 21 december van 19.30 - 21.00 uur.

Lees verder
14 november 2020

Huisartsenpost Venray op agenda Tweede Kamer

Foto: Ronald van Hal / venray.sp.nl

Naast VVD en CDA heeft de SP vragen gesteld aan verantwoordelijk minister Van Ark over de sluiting van de huisartsenpost in Venray. De SP is zeer kritisch over de sluiting. Is het besluit van Cohesie niet een voorsortering op het verdwijnen van het ziekenhuis uit Venray?

Lees verder
31 oktober 2020

Ruim 2500 handtekeningen voor behoud huisartsenpost

Foto: Ronald van Hal / venray.sp.nl

Maandagavond 26 oktober overhandigde de SP aan Cohesie ruim 2500 handtekeningen voor behoud van de huisartsenpost in Venray. De huisartsen moesten daarna stemmen over al of niet open blijven van de huisartsenpost. De race is nog niet gelopen.

Lees verder
25 oktober 2020

HAP-slik-weg accepteren we niet!

Foto: Ronald van Hal / venray.sp.nl

Niet eerder kwam de gemeenteraad afgelopen dinsdag 20 oktober zo eendrachtig bijeen. Partijpolitiek speelde even geen rol. Even was er een algemeen belang, namelijk het openhouden van de huisartsenpost. Samen op de barricades. 26 oktober biedt de SP de petities aan Cohesie aan.

Lees verder

Pagina's

U bent hier